Como prometido, hoy les dejo la receta del Pollo horneado al cilantro.

Precalienta el horno a 180º C.
Para hacer la salsa de cilantro licua el cilantro, la leche, el caldo de pollo en polvo y una pizca de sal hasta lograr una salsa homogenea. Después derrite la mantequilla en un sartén a fuego medio. Una vez derretida agrega la harina, moviendo constantemente con un batidor de globo hasta que tenga un ligero color dorado. Vierte el licuado de cilantro sin dejar de mover hasta que hierva, apaga y mueve constantemente hasta que hayas logrado una consistencia espesa.
Sazona las pechugas con sal y pimienta al gusto. Colocalas en un refractario o recipiente para horno y cubrelas con la salsa de cilantro. Corta el tomate en rodajas y ponlas sobre cada una de las pechugas. Finalmente espolvorealas con el queso mozarella rayado y mételas al horno al rededor de 30-40 mins.
Puedes decorar con unas ramitas de cilantro o perejil. Y a Disfrutar!!
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As promised, today I’m posting the recipe for Cilantro Chicken Bake.
First of all you’re gonna need: 4 chicken breasts. 1/2 handful of cilantro, 1 cup of milk, 1 tbsp chicken bouillon powder, 1 tbsp of butter, 1 tbsp of flour, 1 tomato, shredded mozarella cheese, olive oil, salt and pepper.
Preheat oven to 180 degrees C.
To make cilantro sauce add cilantro, milk, chicken broth powder and a pinch of salt to the blender until you get a homogeneous sauce. Melt the butter in a skillet over medium heat. Once melted add the flour, stirring with whisk until you have a light golden color. Pour the cilantro sauce, stirring until it boils, take it off the fire and stir constantly until you have a thick consistency.
Season the chicken breasts with salt and pepper. Place them in a glass baking dish, top with cilantro sauce. Cut the tomatoes into slices and place them on top of each of the breasts. Finally sprinkle them with mozzarella cheese and place them in the oven for about 30-40 mins.
You can decorate with a few sprigs of cilantro or parsley. Enjoy!!
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